Ingvild Kjerkol

Ingvild Kjerkol har som Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson kritisert Solberg-regjeringen for ikke å gjøre nok for å sørge for at det er nok fastleger. Helseminister Ingvild Kjerkol Ap er ikke bekymret for økningen i smitte og sykdom.


Sjxxtkivcbuqtm

Vi har god oversikt og god kontroll og smittetrenden peker i riktig retning.

Ingvild Kjerkol. Det bør helseminister Ingvild Kjerkol Ap følge opp raskt mener Høyre. 14 oktober 2021 1531. Den nye helseministeren Ingvild Kjerkol Ap fekk både nøkkelkort og den berømte tommestokken frå forgjengaren sin Bent Høie H.

Vi vil styrke fastlegeordningen slik at rekruttering og stabil legedekning sikres i hele landet sier Kjerkol til Aftenposten. Nå ser vi jo ikke bare på. Signalene fra helsedirektøren i dag om tiltak for uvaksinert helsepersonell er svært betimelig og jeg håper helseministeren vurderer de rådene som kommer raskt og iverksetter sier leder av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget Tone Wilhelmsen Trøen H.

14 oktober 2021 1528 Sist oppdatert.


Pin On Exquisite Ladies


𝙲𝚊𝚝𝚊𝚛𝚒𝚗𝚊 𝙺𝚘 𝚗𝚒𝚐 On Instagram Because Today Is My Birthday Sweet34 Birthday Happyday Myd In 2021 Today Is My Birthday Casual Dress Fashion


Gsm8hs 3itf68m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel